Se obetajo tektonski premiki na TV Slovenija? Kdo naj bi bil za odpis?

TV, RTV SLO televiziji
slika: twitter

Na TV Slovenija je zavel nov veter. Vsaj začasno je vajeti TV Slovenija v roke prijel Valentin Areh. precej bolj znan po dokumentarcu o JLA.

Kdo naj bi bil za odpis na TV Slovenija?

Valentina Areha so nekateri svetniki na televiziji že primerjali s povezavami v stranki SDS, a seveda je to daleč od resnice, je pa to priložnost za novo glodanje kosti levici. Kot poroča Požareport, pa se zagotovo na TV Slovenija obetajo spremembe. 

Kot piše Požareport, naj bi Arih, tako se govori in pričakuje, kmalu zamenjal odgovorno urednico informativnega programa TVS Manico Janežič Ambrožič in odgovornega urednika kulturno-umetniškega programa Andraža Pöschla ter seveda Kajo Jakopič, odgovorno urednico portala MMC RTVS, ki že dlje časa velja za pravo gnezdo skrajne levice oziroma stranke Levica, medtem ko naj bi bil Vanja Vardjan, odgovorni urednik razvedrilnega programa, znan tudi kot dolgoletni varovanec pokojnega Janeza Kocijančiča, zaenkrat na varni strani.

A TV Slovenija je očitno že preveč zabredla v svoje težave, tako da jo bo težko popeljati iz blata?

P.M.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.