Se upate s tem avtomobilom danes odpeljati v Ljubljano?

slika: oglas na Letgo

Nogometna vročica v Mariboru in Ljubljani narašča, saj bo zvečer ob 20.30 na sporedu večni derbi 1. SNL med rivaloma Mariborom in Olimpijo, v ljubljanskih Stožicah.

Pa se upate s takim avtomobilom, danes odpeljati na nogometno tekmo v Ljubljano? Med brskanjem po svetovnem spletu pa smo zasledili zanimiv oglas Tomaža, ki preko aplikacije “Letgo” prodaja avto fiat 126, ki pa je odet v vijolično-rumene barve NK Maribor. Avto, ki je letnik 1989, lahko najdete TUKAj

slika: oglas na letgo

Sicer pa se skoraj vsaka država na svetu lahko pohvali z največjimi nogometnimi derbi, v Španiji sta to recimo Barcelona in Real. Maribor, ki se je poslovil od evropskih tekmovanj se sedaj lahko osredotoči na državno prvenstvo in pokal, za Olimpijo pa evropska pot zaenkrat še ni končana, zato bo danes tekma še kako zanimiva.

In kaj o tem pove statistika? Mariborčani so bili boljši od Olimpije kar 37-krat, medtem, ko je Olimpija premagala Maribor le 16-krat. Zanimiva pa je tudi statistika golov, ki kaže na veliko premoč Maribora, kar: 118 proti 88.

Veliki spopad večnih rivalov, se bo v Stožicah začel ob 20.30 uri, z neposrednim prenosom na 2. programu nacionalne televizije. O rezultatu bomo takoj po zaključku tekme poročali tudi na našem portalu.

MZ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
59%
1km/h
0%
24°C
28°
21°
22°
Tue
20°
Wed
20°
Thu
21°
Fri
17°
Sat

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA