Se v decembru res načrtujejo protesti proti županu Arsenoviću?

Saša Arsenovič, zajem slike

Očitno gre tudi sedanjemu mariborskemu županu Arsenoviču za nohte. V bistvu se zaradi višanja položnic, naježi koža marsikateremu Mariborčanu. Zato se pripravljajo na protest?

MARIBORČANI VABIJO NA PROTEST PROTI ŽUPANU ARSENOVIČU?

Maribor je znan po tem, da ljudje nikakor niso zadovoljni s svojimi župani. Roko na srce, še največ je za Maribor naredi Franc Kangler, če ga nebi “odstranili” z oblasti famozni radarji, ki so se sprevrgli v levi fašizem največjih razsežnosti. Ko je Kanglerja nasledil filozof Fištravec Mariboru ni šlo nič bolje. A se je Maribor na volitvah 2018 očitno ponovno uštel. Tudi Arsenovič se ni izkazal, kot kakšen sposoben župan. Še več. Ljudem je podražil položnice, življenje v mestu je postalo drago.  Za nameček pa za svoje neumnosti izgublja tudi podporo med občani. 

Po družbenih omrežjih se širi vest o skorajšnjem protestu, ki naj bi se zgodil 4. decembra, pred občino. Kot da nelegalnih protestov še ni dovolj. Tokrat zagotovo, ne bodo “štango” protestom držali na levih mariborskih medijih, pa tudi Večer, se zaradi tega ne bo preveč vznemirjal. Gre pač za njihove. Pa čeprav Arsenovič sodi v kvoto SMC, a kot pravijo, bolj Cerarjeve struje.

Prava priložnost za zamenjavo, pa bo vendarle čez leto dni na volitvah. Takrat bo treba nesposobnemu županu reči NE! Ulica ne bo ničesar rešila?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.