Še zadnje nogometno dejanje! Mariborčani po dvojno nogometno krono!?

Nocoj ob 20.15 uri se bosta na nogometni zelenici celjske Arene Petrol, še zadnjič v letošnji sezoni, pomerila NK Maribor in NK Olimpija.

Danes po dvojno nogometno krono!?

Danes bo na sporedu zadnja tekma za finale pokalnega tekmovanja, kjer bodo Mariborčani iskali dvojno krono po osvojenem naslovu državnih prvakov. Ljubljančani, ki prehodni pokal zaenkrat še držijo v svojih rokah, saj branijo lanski naslov, pa bi si z zmago priigrali edino letošnjo lovoriko. Tekma bo izjemno napeta in težka, saj si oboji želijo kristalnega pokala. “To bili bilo nekaj posebnega. Veselimo se finala in verjamem, da bo dvojna krona naša. Potem po kratkem premoru že začenjamo nove priprave, hitro spet na polno, z novimi pričakovanji, željami po evropskih dosežkih in uspešnih kvalifikacijah,” je za klubsko spletno stran vijoličastih povedal, najboljši strelec državnega prvenstva, Luka Zahovič.

“Čaka nas zahtevna, lepa tekma. Pokalni finale proti največjemu tekmecu ima dodaten naboj, v katerem pa imamo le eno željo, dvigniti trofejo. Ob koncu zahtevne sezone fantje, razumljivo, niso v optimalnem stanju. pravi trener vijoličastih, Darko Milanič.

Tekmo bomo spremljali tudi na našem portalu!

M.G.