/ŠKANDAL/ Ali res policijski sindikat od policistvov zahteva, da napadajo Janševo vlado?

policisti sindikat
slika je naključna: nova24 TV

V uredništvo portala Nova24TV so prejeli pismo kriminalistov in policistov, ki zatrjujejo, da jih Policijski sindikat Slovenije (PSS) izsiljuje in da morajo napadati Janševo vlado.

NEVERJETNI OČITKI POLICIJSKEMU SINDIKATU SLOVENIJE

Nezaslišano, sprevrženo žalostno. v kakšni državi mi živimo? Policisti v pismu naslovljenemu na portal Nova24TV, pošiljatelja A.R. navajajo, da jih “stavkajoči” sindikat prepričuje, da “morajo napadati vlado Janeza Janše”, še posebej notranjega ministra Aleša Hojsa, pa tudi stransko SDS, sicer da bo nova oblast z njimi brutalno obračunala. Anonimni kriminalisti in policisti med drugimi izpostavljajo početje Klemna Udovča tiskovnega predstavnika PSS, Marka Jakca predsednika OPS (Območni policijski sindikat) obalno-kraške regije, Mitje Tavčerja predsednika OPS Celje in druge. Pri tem pa pravijo, naj bi jih  podpirala nekdanja generalna direktorica slovenske policije Tatjana Bobnar.

Policisti in kriminalisti smo vsak dan od predstavnikov Policijskega sindikata Slovenije, ki “stavka” deležni političnih pritiskov. Vsakodnevno nas prepričujejo da moramo napadati vlado Janeza Janše, ministra Aleša Hojsa, stranko SDS in NSI, skratka politično trobilo so postali in vsak dan to stopnjujejo. Agitira in spodbuja jih tudi bivša direktorica policije Tatjana Bobnar. Zaupniki PSS hodijo po postajah, vsakega posebej ki je v službi prepričujejo kako moramo biti policija proti Janši, da bo opozicija s pomočjo PSS zrušila vlado, da kdor se ne upre vodstvu policije in se ne opredeli proti Janši bo nova oblast po volitvah brutalno obračunala z njim,” pišejo zaposleni v slovenski policiji.

Če zapisano drži, je to nezaslišano dejanje in pravi mali državni udar. Policist, ni družbeno politični delavec, kot je leta 1990 povedal jože Smole, ampak človek, kateri mora skrkbeti za red v državi, neglede na versko, narodnostno ali politično pripadnost!

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
43%
4.1km/h
20%
7°C
10°
4°
7°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA