Škandalozno poročanje RTV o vprašalnikih stranke SDS.

RTV Slovenija
RTV Slovenija, slika: v Fokusu

Še ena od šlamastik in lažnega poročanja nacionalne televizije, katero prisiljeno plačujemo vsa slovenska gospodinjstva.

Zavajanje nacionalne televizije

“Vladajoča stranka SDS razburja z vprašalnikom, ki ga je poslala slovenskim gospodinjstvom. V njem Janez Janša državljane poziva, naj odgovorijo na precej sugestivna vprašanja o delovanju sodstva, tožilstva, medijev. Za odgovore obljubljajo nagrade.” S takšnim uvodom je k novinarski obdelavi opisane tematike v članku na MMC in predhodnem prispevku v TV dnevniku pristopila novinarka TV Slovenija Katarina Golob. 

Nacionalna “neodvisna” televizija tako spet kvasi neumnosti in zavaja še tistih nekaj gledalcev, ki jih še ima. Zakaj bi bil sporen letak politične stranke SDS, saj gre za jasno označen oglasni material in na gospodinjstva ni bil poslan z namenom izvajanja neodvisne in metodološko brezhibne raziskave, ki bi jo kot tako nato prodajali javnosti. Prej kot to gre za spretno potezo političnega marketinga, s katero, po plakatih v času koronavirusne krize, Slovenska demokratska stranka ponovno dokazuje, da je na tem področju korak pred domačo konkurenco.

Nacionalna televizija pa naj si raje izboljša svoj program in naj postane zares neodvisna televizija, da jo bo sploh kod še kdaj gledal.

MG

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.