Skrajni levičarji delali nered sredi Ljubljane. Hoteli nasilno vstopiti v novo stavbo Roga.

zajem slike, omrežje X

Levičarsko norenje se nadaljuje tudi pod Svobodo, kjer je predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič, zagotovila, da v Svobodi ne bo nihče razganjal protestnikov.

Na mestu nekdanje tovarne Rog je nocoj z odprtjem fotografske razstave avtorjev Branka Čeaka in Jureta Horvata o preobrazbi nekdanje tovarne Rog v kreativno in družabno središče vrata odprl Center Rog. A je odprtje pospremil protest levičarskih skrajnežev, katerim je center Rog služil za “zakajanje”, pijančevanje in še kaj hujšega. Posredovati je morala specialna enota policije.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.