Nekateri se očitno še vedno ne zavedajo, da živimo v času največje zdravstvene krize in da je v Sloveniji še vedno razglašena epidemija. Imamo veliko število tako okuženih, kot mrtvih.

Kako je slavljenki, odgovoril Perica Jerkovič

Zato pa nas čudi sporočilo, ki ga je zabavljaču Perici Jerkoviču poslala slavljenka, ki bo v teh dneh praznovala 40 let. Tako je zapisala (nelektorirano): “Živjo. Pisala sem vam na vaši strani, a nisem sigurna, ali je poslalo… Skratka, kmalu bom praznovala 40 let in bi si zaželela vas cca. 30 minutni nastop. ker delam finančni plan, bi vas prosila, če mi lahko poveste koliko znaša vaš honorar. Praznovanje bo v okolici Celja, pride pa cca. 30 ljudi,” tako je zapisala oseba M., znanemu zabavljaču Perici Jerkoviču!

Je pa osebi M. v pozni nočni uri, Perica tudi odgovori (nelektorirano): “Zdravo M… najlepša hvala za vabilo in vse najboljše za rojstni dan. Žal ne morem nastopit pri vas, če vas je samo 30, namreč za minimum publike sem si te dni za foro nastavil številko 66, kolikor jih je umrlo za koronavirusom prejšnji torek. Če pa nabavite pa vsaj 35 žurerjev, pa ziher uletim.” LP Perica.

Upajmo le, da je osebo M. streznil Peričin zapis. Očitno imamo v Sloveniji res še premalo okuženih in mrtvih!

PM