Slovenija ima nove milijonarja. Koliko denarja bo dobil za sedmico?

slika: Portal OS

Slovenija ima novega milijonarja. verjetno zadnjega v letu 2021. Iz katare občine prihaja srečnež pa še niso razkrili, saj je dobitnik loto vplačal preko spleta.


SLOVENIJA IMA NOVEGA MILIJONARJA!

V nedeljo zvečer je bil izžreban glavni dobitek v igri Loto. Sedem srečnih številk je bilo tokrat vrednih 1.760.483,62 evrov. Ko bo srečnež poplačal še 15 odstotni davek, ki znaša nekaj več kot 260 tisočakov, mu bo ostal nekaj manj kot milijon in pol. Kdo je srečni dobitnik, še ni jasno, je pa znano, da je bila dobitna kombinacija vplačana v nedeljo zvečer preko spleta.

Na Loteriji pojasnjujejo, da veliko podrobnosti o srečnežu ne morejo razkriti. »Skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov Loterija objavi le kraj vplačila dobitnega listka (kombinacije), ki je torej v tem primeru spletni portal loterija.si.«

Dobitnik se še ni javil. »Igralec lahko dobitek skladno s pravili igre prevzame 3. delovni dan od objave Poročila, torej v tem primeru od srede dalje. Ker je igral prek spleta, mu bo Loterija po osebni identifikaciji  dobitek v vrednosti 1.496.411,08 evrov (15% davek prejme občina stalnega prebivališča dobitnika, kar v tem primeru znaša 264.072,54 evrov) nakazala na njegov transakcijski račun.

Srečnežu iskreno čestitamo!

P.M.

VREME

Maribor
delno oblačno
93%
2.1km/h
30%
10°C
12°
8°
11°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.