Vir: Facebook, Danielle Mondello

Šestnajst dni so na Siciliji v Italiji iskali Gioeleja Mondella (4), ki je z mamo izginil blizu priobalne ceste. Truplo malčka so našli okoli 200 metrov od glavne ceste med Messino in Pelermom, truplo njegove matere, glasbenice Viviane Parisi pa okoli 400 metrov stran. Usoda sina in mame je pretresla Italijane.

Okoliščine njune smrti še niso znane. Truplo mame so našli nedaleč od prometne nesreče, v katero je bila vpletena. Vzrok njene smrti bi tako lahko bila nesreča, samomor ali umor, je sporočil tožilec Angelo Cavallo, ki je o smrti dečka dejal, da bi šlo v tem primeru lahko za uboj in samomor, ki naj bi ju zakrivila njegova mama, napad divjih živali ali spolni napad.

Viviana je usodnega dne vozila opel corso, ki je bila udeležena v manjši nesreči, ko je trčila s kombijem. Na corsi je počila pnevmatika, zato je Viviana ustavila takoj, ko je prevozila predor. Nadzorne kamere so pokazale, da sta bila mati in sin po nesreči živa in da sta ustavila neko družino, ki jima je pomagala pri pnevmatiki. Kaj se je dogajalo zatem, ni znano. Policija poskuša navezati stik z družino, ki je pomagala.

SIFA