Smešnica z leve? Poglejte koga forsirajo za novega generalnega sekretarja stranke SD?

fajon sd
stranka SD, Slika: Nova24TV

Pri vse bolj propadajoči stranki SD se res veliko dogaja. Tanje Fajon nihče več nihče ne upošteva, še “partizanka” Katič, ji je zabrusila: “Kaj ti še sploh delaš tukaj”?  Se pa v zakulisju dogaja boj za stolček novega generalnega sekretarja stranke SD.


In dogaja se ne levi. Pri nekdanjih komunistih sploh ni dolgčas. Po tem, ko je afera Litijska pogreznila stranko SD še globlje v blato (v blatu je bila že prej), se je začel boj za predsednika stranke. In kar nekaj kandidatov je za to funkcijo. Nekaj sicer neumnosti a vseeno. Kot razkriva Požareport je tu nekaj kandidatov in kandidatk: Tu je spet Tanja Fajon, za tem nova pravosodna ministrica Andreja Katič, kateri so očitno zrasle ambicije, da poleg “partizanstva” vodi še stranko,  pa tu je še minister za kohezijo in regionalni razvoj Aleksander Jevšek, pa vodja poslanske skupine SD Jani Prednik, ki mu je priljubljenost na Kooškem hudooo padla, za tem je tu še župan Ajdovščine Tadej Beočanin, sin oficirja JLA, na spisku je celo Matevž Frangež, državni sekretar na ministrstvu “pri Hanu”. No slednji Han, baje ne bo kandidiral.

A bolj, kot boj za predsednika stranke bode v oči boj za dobro plačanega, generalnega sekretarje stranke. Frangež, ki naj bi že sanjal, da je predsednik stranke, naj bi za generalnega sekretarja videl Jerneja Štromajerja imenovanjega bucko, “sekretarčka”, ki je žalil ljudi, ki praznujejo Božič, da so umazane živali. Sam se sicer rad seli iz ene državne inštitucije do druge, vedno pa mu je plačnik država. In če bi do tega res prišlo, da Štromajer postane državni sekretar stranke SD, ta ne potrebuje novih afer, ker bi se verjetno pogreznila kar sama vase?

Jernej Štromajer z izjavo o umazanih živalih

Še krave bi se smejale, če bi se lahko?

.

VREME

Maribor
dež
85%
4.1km/h
100%
5°C
6°
4°
4°
Tue
2°
Wed
3°
Thu
2°
Fri
4°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.