Smešnice Marjana Šarca. Nazaj bi pripeljal Nino Pirnat! (video)

burkež marjan šarec
Serpentinšek, slika twitter

Marijan Šarec je v teh dnevih zagotovo izgubil razsodnost. Njegovo reševanje koronavirus pa se nam zdi, kot da živi na kakšnem oddaljenem planetu.

Šarec se ponovno smeši?

Šarčeva izjava, da bi morala vlada Janeza Janše odstaviti vladnega govorca Jelka Kacina in dijektorja NIJZ Milana Kreka, namesto tega pa na položaj NIJZ zopet postaviti Nino Pirnat iz Socialnih demokratov je malo iz trte izvita.

Pa si poglejmo, kaj vse nam je Nina Pirnat govorila ob prvem valu epidemije:


Tu so izjave Nine Pirnat:

  • 24.2.2020 : “Potniki, ki se vračajo iz tujine in dobijo bolezenske znake, naj po telefonu kontaktirajo zdravnika. Zaščitno vedenje pa ni potrebno, tudi maske ne.”
  • 28.2.2020“Ljudje, ki prihajajo z ogroženih območij in so zdravi, so lahko normalno vključeni v delovni kolektiv in ne potrebujejo domača samoizolacije.”
  • 2.3. 2020: “Mogoče je seveda, da je virus med nami, vendar tudi če je, so očitno znaki tako blagi, da ne povzroča težav.”
  • 5. 3. 2020: “Poudariti moram, da je za prenos bolezni potreben tesnejši stik z bolnikom, zato je verjetnost, da bi se okužili bolniki in njihovi spremljevalci na urgenci zelo majhna, podobno velja za sopotnike na letalu.”
  • 8.3. 2020“V Sloveniji še zdaleč nimamo epidemije koronavirusa in upamo, da jo bomo preprečili.”

Nekaj dni zatem, se je v Sloveniji začela epidemija. Zato naj vas Šarčevi klici na pomoč ne zavedejo. Marjan očitno še vedno misli, da igra vlogo Serpentinška?

MGFacebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.