Smučarka Ilka Štuhec in taekwondoist Ivan Trajkovič najboljša športnika Maribora!

Slika Twitter

V Mariboru so se sinoči na prireditvi Izbor športnika Maribora 2019 poklonili največjim športnim uspehom preteklega leta.

Ilka in Ivan sta najboljša športnika

Po pričakovanju sta se naslova najboljšega veselila lanska nosilca, alpska smučarka Ilka Štuhec in taekwondoist Ivan Trajkovič. Tudi med ekipami sta na vrhu ostala Nogometni klub Maribor in odbojkarice Nove KBM Branik. A zaradi pokrivanja terminov obveznosti in prireditve na njej ni bilo ne Štuhčeve, ne Trajkoviča, manjkale pa so tudi odbojkarice, ki so v času prireditve igrale zadnjo tekmo Lige prvakinj. 

Med trenerji je največji pečat v preteklem letu pustil Bruno Najdič, najperspektivnejša mlada upa Maribora pa sta Tyra Barada kot evropska in svetovna mladinska prvakinja v taekwondoju ITF in evropska mladinska prvakinja v kickboxu ter odbojkar Rok Možič kot najboljši igralec 1. odbojkarske državne članske lige.

Plaketi Mirana Cizlja sta prejela Bojan Horvat za dolgoletno vodenje kolesarskega kluba Branik in Miran Potnik za dolgoletno delo v taborniški organizaciji. Na področju športa invalidov pa je bilo izpostavljeno Društvo gluhih in naglušnih Podravja Maribor, med športniki invalidi moška ekipa balinarjev medobčinskega društva delovnih invalidov Maribor, športnica in športnik leta v kategoriji invalidov pa sta postala Sanja Debevec (bovling, odbojka) in tenisač Marino Kegl.

>Vsem športnikom iskreno čestitamo

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
75%
1.5km/h
97%
-4°C
-2°
-5°
-3°
Thu
-3°
Fri
-1°
Sat
1°
Sun
3°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA