So ljubljenca levice, Igorja Pribaca vrgli s fakultete zaradi spolnega nasilja?

slika: utrip-ljubljane

Senat LJ Univerze potrdil sklep Filozofske fakultete, kar pomeni, da Igor Pribac ni več profesor na ljubljanski univerzi,” je na Twitterju sporočil novinar Bojan Požar.

Pribaca zaradi spolnega nasilja vrgli s filozofske fakultete?

Neuradna informacija prihaja prav v času, ko so poslanske skupine SDS, SMC in NSi podale zahtevo za sklic nujne seje Odbora za izobraževanje, znanost, šport in mladino z namenom reševanja problematike spolnega nasilja v akademskem prostoru.

[color-box color=”blue”] Profesor Pribac, tako ostaja brez naziva – izredni – profesor ter brez zaposlitve v pedagoškem procesu znotraj celotne ljubljanske univerze..[/color-box]

Sicer pa je Pribac, ljubljenec levičarjev, ravno zato tudi levi mediji skrivajo afero o domnevnem spolnem nadlegovanju. Pa tudi on to vztrajno zanika. Pribac pa je tudi ljubljenec levih političnih strank. Kot piše Požareport je bil tesen sodelavec prejšnjega predsednika republike Danila Türka in leta 2012 celo vodja njegovega volilnega štaba. Pribac je tudi aktiven udeleženec kongresov Stranke Alenke Bratušek. Je tudi hišni “levosučni” politični analitik in komentator na javni RTV Slovenija.

Čakamo le še leve medije in oddajo Tarča, da razkrijejo to novico?

PM

VREME

Maribor
pretežno oblačno
60%
1.5km/h
75%
20°C
22°
20°
18°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.