Socialistični prijemi na RTV. Napadi na novinarja Krevsa, ki je razkril cenzuro na RTV

tv
Manica Janežič Ambrožič, slika Škandal24

Naša javna RTV se tudi pod novim vodstvom še naprej sramoti in nikakor ni vzgled Slovencem, ki zanjo plačujemo prisilno RTV naročnino.

NA RTV VROČE ZARADI RAZKRITE CENZURE

Najnovejša afera, cenzura intervjuja z izraelskim veleposlanikom v Sloveniji še vedno odmeva. Manica Janežič Ambrožič, odgovorna urednica informativnega programa na TVS, pa se še naprej spreneveda. Še več v nemilosti samovšečnih dam , direktorice TVS Natalija Gorščak (kader stranke SD) in Ambrožičeve, naj bi se, po navedbah portala Požareport znašel nič hudega sluteči novinar Nejc Krevs, ki je razkril cenzuro na RTV. Omenjeni dami, naj bi na novinarja dobesedno tulili, ga nadirali.

Se je pa nanj spravila tudi Evgenija Carl, razvpita leva novinarka, ki svoje “nebuloze” pridno zapisuje na družbenih omrežjih in žali sodelavce iste RTV hiše, ko novinarju nameni besede: “mlečnozobec povprečnega novinarstva!”

 

Mogoče je mladi novinar zaenkrat še res povprečen in je “mlečnozobi,” a zagotovo ni obstal v času socializma, kot nekatere novinarke starejšega kova.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.