Sodelavec RTV z najhujšim hujskaških twitom v zadnjem letu.

vasev

Ko res misliš, da si že videl vso bedo, ki jo puščajo sodelavci nacionalne televizije na družbenih omrežjih, pa te preseneti neverjetni sovražni tvit Borisa Vaseva

Novinar RTV z najhujšim hujskaških twitom leta

Radikalni podpornik Hamasa in novinar RTV Slovenija Boris Vasev, je eden tistih, za katerega se res lahko vprašamo, ali je tak človek sploh lahko novinar nacionalne televizije. Očitno je tudi ob zamenjavi generalnega direktorja RTV še vedno veliko plevela na naši “nacionalki” in tega bo potrebno enkrat za vselej izkopati, preden se preveč zaraste.

Boris Vasev s svojimi izjavami postaja siamski dvojček Domna Saviča. Vasev bi moral kot novinar nacionalne RTV Slovenije brzdati svoja politična prepričanja in pokazati spoštovanje tudi do tistih, s katerimi nima podobnih političnih in družbenih pogledov. A Vasev raje z vulgarnimi in žaljivimi besedami ter izrazi v javnosti zbuja vtis radikalnega levega novinarja. V svoji diplomski nalogi se je med drugim zahvalil tudi teroristični palestinski organizaciji Hamas.

Z današnjim tvitim pa je Vasel očitno presegel samega sebe in zapisal zagotovo najbolj hujskaški tvit v zadnjem letu. Po tem, ko so pred slovenskim parlamentom postavili drogove za zastave, kjer bodo plapolale med predsedovanjem Slovenije EU, je zapisal, da so drogovi namenjeni za obešanje izdajalcev bele rase.

In ko mu bo kdo očital sovražni govor, bodo na nacionalki dejali, da je to svobodno izražanje novinarja! Takih novinarjev pri nas res ne potrebujemo!

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
70%
3.1km/h
75%
10°C
11°
9°
9°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.