Sovražnost privržencev župana Soršaka. Na juriš nad plakate SDS

Lokalne volitve v občini Hoče Slivnica potekajo tako rekoč na nož. Župan Soršak, ki že tako in tako ne prenese konkurence, pa ima podoben temperament, kot mariborski župan.


Župan Marko Soršak, ki je znan po tem, da zelo rad vzkipi in svojo vljudnost kaže s tem, da zelo nerad pozdravlja svoje občane in se z njimi ne rokuje rad, razen kadar je to potrebno, tako, kot v času volitev. Ima pa zato razpredeno pridno mrežo svojih zvestih ovčic, ki pa so bolj rdeče barve. 

Županovim podanikom zato zagotovo niso povšeči plakati njegovega protikandidata Vojka Goloba, iz stranke SDS. In ravno ti plakati so očitno nov hobi županovih privržencev. Trganje plakatov, vandalizem in uničevanje tabel je tako postala vsakodnevna stalnica v Hočah. Pri tem pa seveda ne gre pozabiti, da plakati stranke SDS ne visijo, tako kot županovi, iz kandelabrov, dreves, elektro omaric, prometnih znakov in podobno.

Na spodnjih slikah pa si lahko ogledate sramoto, ki jo za seboj pušča podivjana čreda županovih privržencev:

 V času volilne kampanje bi bilo dobro, da županovi privrženci svoje moči usmerijo raje v nove projekte,  in pogovor z občani, kot v sovraštvo in vandalizem.

VREME

Maribor
megla
93%
75%
18°C
19°
17°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.