Spet grožnje Kacinu, Kreku, Beovičevi in Rozmanu!

Nerazumno početje levičarskih ekstremistov je doseglo svoj vrhunec. Kacina, Beovićevo, Kreka in Rozmana ožigosali za morilce slovenskega naroda.

Kacin, Krek, Beovičeva in Rozman deležni groženj

Ne samo, da so levičarski ektremisti, ki so v prvi vrsti krivi za širjenje koronavirusa, edini odgovorni za človečka življenja, so Kacina, Beovićevo, Kreka in Rozmana osramotili in po Ljubljani lepili plakate z njihovimi podobami, ter jih prestavljali, kot morilce slovenskega naroda.

Milan Krek je bil sicer že v preteklosti tarča groženj in nadlegovanj. Direktor NIJZ je poleti napovedal močan drugi epidemični val, zaradi tega pa je bil deležen kar nekaj groženj, je dejal v nedavnem intervjuju za STA. Zadnjo grožnjo s smrtjo je dobil minuli petek, poleg tega mu vsakič, ko pride iz stavbe Nacionalnega inštituta za javno zdravje, nekdo sledi, pravi. Ob tem pa opozarja, da ni NIJZ tisti, ki sprejema ukrepe, pač pa je NIJZ del svetovalne skupine, ki predlaga politiki strokovne ukrepe. NIJZ ji posreduje aktualne epidemiološke podatke.

Zdravniška zbornica Slovenije je sicer že v nedeljo, 6. decembra, ostro obsodila vsakršne grožnje, ki so jih deležni nekateri izpostavljeni zdravniki kot sta Beovićeva in Krek. Takšna ravnanja so po mnenju zbornice nesprejemljiva. Zato pričakujejo, da policija odločno ukrepa in čim prej izsledili storilce.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
52%
1.4km/h
19%
25°C
26°
23°
24°
Fri
13°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
12°
Tue

TWEET DNEVA

 
WhitePress marketinška platforma za ustvarjanje, distribucijo in analizo vsebin, ki se uporablja predvsem za potrebe digitalnega oglaševanja. Na platformi se lahko oglaševalci in marketinške ...

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.