Spet ta “nora” Mladina! V kolumni napovedujejo obračun z “režimskimi” trobili?

Mladina
slika: fotomontaža
Spet ta nora Mladina! V kolumni napovedujejo obračun z "režimskimi" trobili?

Kaj čaka Slovenijo v letošnjem letu, če bi se po kakršnem koli ključu znašli levi ekstremisti na čelu Slovenije, ki si želijo tako zelo vladati po meri socializma? 

Miheljak v Mladini spet trosil nesmisle?

Predsednik države Borut Pahor je nedavno izpostavil lahkotnost zlorabljanja besede “fašizem”: “To zmerjanje, ki je postalo nekako precej vsakdanje, zlasti s fašizmom, s stvarmi, ki so bile grozne v naši zgodovini in imajo naši starši in stari starši s tem strašne spomine.”

To je v bistvu že prežvečena mantra levih ekstremistov in njenih prežvečenih medijev, ki grozijo drugače mislečim. In potem se najdejo tudi taki, ki si v kolumni levičarskih pljuvalnikov olajšajo dušo s pisanjem neumnosti. V kolumni tednika ultralevičarske Mladine je profesorja Stankovioća, ki je razpredal o slovenski narodno-zabavni glasbi v bran vzel kar Vlado Miheljak. V svojem spisu sicer ni mogel niti mimo raznih burekov, kulturnih mej Balkana, svoje obremenjenosti z likom in delom Janeza Janše (oziroma njegovim častnim doktoratom iz Prištine) itd. Kanček več pozornosti si zasluži obračunavanje s časnikom Slovenske novice in novinarjem Igorjem Pirkovičem, ki sta se blatenju narodnozabavne glasbe skušala postaviti po robu.

Upajmo le, da si je (levi) Miheljak sedaj olajšal dušo in jue odšel ves zadovoljen spat in sanjal o Severni Koreji. To pa je tudi pomembno.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.