V teh težkih časih za Slovenijo je priložnost tudi za mlade, da se izkažejo in predsem da razumejo situacijo, ter po svojih močeh pomagajo!

Mladi SDM Maribor vam sporočajo: “OSTANITE DOMA!”

Pozdravljeni prijatelji! v teh težkih časih vas Slovenska demokratska mladina poziva, da  ostanete doma. Mi mladi bi bili reje zunaj brcli žogo ali šli tekat na Pohorje, ampak sedaj ni čas za to. Čas je, da vsi stopimo skupaj in pomagamo, da ne bomo imeli na vesti življenja ljudi, ki bi jih lahko rešili, če bi ostali doma.” sporoča predsednik SDM Maribor Luka Simonič.

Luka Simonič: Izredno težko bo, ampak, se bo izplačalo!
“Težko bo ostati doma, ampak zdaj je čas, da mladi pokažemo skrb do tistih kateri nas celo svoje življenje vzgajajo, bodrijo in nam stojijo ob strani, ko nam je naj težje. Tudi moja mama dela v zdravstvu in te dni jaz jaz pomagam njej, če ne drugače, tako, da ostanem doma. Želel pa bi pomiriti vse manjše in velike podjetnike, da država zagotovo ne bo pozabila na njih in verjamem, da bo naša vlada naredila vse, da podjetja obstanejo in delajo še naprej! Le vi, delavci, ste gonilna sila našega gospodarsta,” je dejal Luka Simonič!

Vsem ki se trudite za nas, 1000 krat hvala!

“Člani in članice SDM Maribor se iskreno zahvaljujejo vsem ljudem, ki v teh težkih časih delajo za nas, za boljši jutri! Vsi zdravstveni delavci, gasilci, predstavniki civilne zaščite, policisti, trgovci in delavci, ki delajo zato, da se gospodarstvo ne ustavi, 1000 KRAT VAM HVALA!”

Mladi SDM Maribor sporočamo! Število obolelih za koronavirusom narašča. Spoštujte ukrepe in ostanite doma! Hvala!

Mg