Spoznajte anticepilko Jeleno, ki zmerja ljudi, kateri preverjajo PCT!

zajem slike, facebook
Spoznajte anticepilko Jeleno, ki zmerja ljudi, kateri preverjajo PCT!

Neumnost, nerazsodnost, pobalinstvo in še kaj. S temi besedami bi lahko opisali osebo, ki zmerja ljudi v trgovinskih centrih, gostilnah, restavracijah in bencinskih črpalkah, ker preverjajo PCT!

PREDSTAVLJAMO VAM ANTICEPILKO JELENO

Policija, se zaenkrat še ni odzvala na izpade Facebook uporabnice (iz lažnega profila) bodi Jelena, ki se rada poistoveti z Trohinim gibanjem OPS. Portal nova24TV razkriva ime te anticepilke, to je  Jelena Vidović Bjelkić iz Ajdovščine. In res je neverjetno, kaj ta ženska počenja in še vedno je na svobodi. 

Sodeč po objavah, ki jih objavlja na svojem Facebooku, se Jelena redno spravlja na zaposlene v trgovinskih centrih, gostilnah, restavracijah in bencinskih črpalkah in jih obtožuje, kako naj bi izvajali genocid nad prebivalstvom in ostale neumnosti. 

V nedeljo je omenjena  Jelena objavila posnetek, ko se je skupaj s svojim psom odpravila v enega izmed lokalov, da bi se znesla nad tamkajšnjo natakarico, ta ji je namreč dala vedeti, da je treba izpolnjevanje PCT pogoja. Na koncu pa je pogovor zabelila še z besedami: “Marš banda!”  

Na isti dan je objavila tudi posnetek, kako se je znesla nad študentom na črpalki Petrola. Uvodoma je v pogovoru razkrila, da je na Petrol prišla provocirat že dan prej, ko jo je ta tudi tokrat opozoril na nujnost upoštevanja pogoja PCT. Tako kot v primeru natakarice jo je zanimalo, kako je fantu ime in ga verbalno nadlegovala.

Anticepilka je sicer vmes provocirala tudi na pošti, v sredo pa je objavila videoposnetek, ki prikazuje, kako v centru Nove Gorice nadleguje zaposlenega v restavraciji s hamburgerji. Ker je od nje zahteval PCT, mu je v odgovor zatrdila, da je to, kar zahteva, protiustavno in protizakonito. “Lahko pokličete policijo, ampak boste še dodatno odgovarjali, ker bo policija nad mano izvršila dodatno represijo. Boste kazensko odgovarjali!”. Zaposleni jo je pozval, da naj prosim odide. 

Ker se očitno ženska znaša nad  ljudmi, ki le opravljajo svoje delo, jih verbalno napada, grozi bomo tokrat mi, zoper njo podali kazensko ovadbo zaradi nadlegovanja in širjenja sovraštva, prav tako smo o tem obvestili tudi zdravstveni inšpektorat.

Norost, ki jih proizvajajo anticepilci se mora enkrat za vselej rešiti!

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.