Spoznajte Esmeraldo, anticepilko, ki pomaga spornemu ravnatelju Žureju

Ravnatelj Prebolda Peter Žurej še vedno razburja. To je edini ravnatelj na svetu, ki v 21. stoletju potrebuje znanstvene dokaze, da virusi povzročajo bolezni. Za njim pa stoji propadla leva političarka, Esmeralda Vidmar.


Spoznajte Esmeraldo, anticepilko, ki pomaga ravnatelju Žureju

Še dobro, da Peter Žurej ni ravnatelj Zdravstvene šole, ker potem, ne samo, da bila izjava, da rabi znanstvene dokaze o virusih, skregana z logiko, ampak tudi z zdravo pametjo. A za Žurejem, kot po navadi za uspešnim moškim, stoji uspešna ženska, je tokrat malo drugače. Za Žurejem namreč stoji propadla političarka, najbolj levega ranga. Nekdanje stranke ZARES. To je Esmeralda Vidmar.

Esmeralda Vidmar v tujini znana kot Ms. Esmeralda Vidmar – praktično živi od državnega proračuna oziroma na račun države ali davkoplačevalcev, nesmisle pa govori v svojem imenu. Njen zasebni partner je namreč Blaž Cvetanović, visoki slovenski diplomat v Črni gori, zadolžen za konzularno delo in finančno poslovanje, Esmeralda Vidmar pa je na tako imenovani diplomatski listi Črne gore navedena kot njegova uradna zasebna partnerica – kot “Ms Esmeralda Vidmar”, piše požareport.

 

Slika; Nova24TV

Esmeralda naj bi bila tako, kot zakonska oziroma zunajzakonska partnerica slovenskega diplomata v tujini prostovoljno vključena v tako imenovano obvezno pokojninsko in invalidsko zavarovanje, ki ga plačuje 260 oziroma 270 evrov mesečno, denar za to, glede na dejstvo, da po javno dostopnih registrih slovenskih gospodarskih družb nima nobenega svojega podjetja, kjer bi imela finančne prihodke, status samostojne podjetnice pa je zaprla, najverjetneje dobiva kar od svojega partnerja – diplomata. Piše Požareport. Očitno ima tako v življenju precej časa, da se malo še politično udejstvuje in govori nesmisle. 

Pri tem je pa najbolj zanimivo to, da naj bi bila Esmeralda  po izobrazbi sicer diplomirana teologinja in nekdanja, baje odlična,  dijakinja iz škofijske gimnazije Želimlje! Pri nas je tako postala  agresivna anticepilka, v Črni gori pa poklicna “žena” slovenskega diplomata. Je očitno dobro izračunala kako ji bo v življenju šlo.

Sicer pa so teologi po navadi prijazni ljudje, ki poleg vsega znajo človeku svetovati in mu nameniti kakšno lepo besedo, pri Esmeraldi pa se je jim je očitno zataknilo?

P.M.

 

.

VREME

Maribor
delno oblačno
78%
42%
3°C
5°
2°
2°
Mon
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu
5°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.