Sprememba voznega reda od 2. novembra dalje

Od ponedeljka, 2. novembra dalje, bodo vlaki skladno z ukrepi za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19, vozili po spremenjenem, nekoliko zmanjšanem voznem redu, ki pa še vedno zagotavlja potrebno nujno mobilnost prebivalstva.

Podrobnejši vozni red, od 2. novembra dalje, si že lahko podrobneje ogledate v iskalniku voznega reda na spletni strani.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
V skladu s higienskimi priporočili NIJZ – Nacionalnega inštituta za javno zdravje za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV 2 – pri izvajanju javnega potniškega prometa v času epidemije COVID-19 – je trenutno v veljavi model C šolskega pouka, kar pomeni da pri vožnji z vlakom velja sistem en prost sedež in diagonalni zamik sedenja.

Vozovnice prosijo, da kupite preko spleta ali mobilne aplikacije, s čimer se boste izognili dodatnim stikom ob stanju v vrsti za nakup na železniških postajah ter našemu osebju v vlaku zagotovili, da vašo vozovnico pregleda brezkontaktno.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.