Sprenevedanje stranke SD? Tajna anketa stranke naj bi izginila?

fajon sd
Vodilni, stranke SD, Slika: Nova24TV

Vodstvo SD naj bi Ninamediji naročilo cel kup anket. A so vprašanja o Tanji Fajon in o morebitni koaliciji SDS in SD izginile. Ankete naj bi bile tajne. A so prišle v javnost.

KAM JE IZGINILA TAJNA ANKETA SOCIALNIH DEMOKRATOV?

In zakaj so anketo izbrisali, oziroma naj bi kar poniknila? Kot piše Požareport, se je to zgodilo potem, ko je “nekdo” po telefonu poklical prvega človeka Ninamedie Nikolo Damjaniča, poslanec in podpredsednik stranke SD Matjaž Nemec ter vidni član socialnih demokratov Jan Škoberne (sicer tudi bivši poslanec in nekdanji državni sekretar na ministrstvu za kulturo, zdaj pa zaposlen na centrali SD) pa na socialnih omrežjih zatrjujeta, da naj bi jim ta vprašanja (o Fajonovi in SDS, ne pa tudi anketno vprašanje o distanciranju do Boruta Pahorja) znotraj Damjanićeve ankete podtaknili.

Šušmerjenjem Matjaža Nemca, ki ga je v stranko pripeljal celo Borut Pahor, tako ni videti ne konca ne kraja. A od njega smo takšnih in drugačnih potez že vajeni.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.