Medtem, ko je levica družno obsodila dogodke v Združenih državah Amerike in pametuje o koncu demokracije, je ta s kritikami molčala, ko so se v Sloveniji odvijali protivladni protesti, kjer se je grozilo s smrtjo predsedniku vlade.

SPRENEVEDANJE TANJE FAJON

Zaradi odsotnosti prepotrebne kritike se je pričelo rojevati vedno večje nasilje, zato smo bili priča prizorom gorečih lutk, streljanju v policista z vodno pištolo, nasilnim protestom, sovražnim plakatom s katerimi se je grozilo zdravnikom in vladnim svetovalcem za covid-19, razbitim šipam v Državnem zboru RS in še bi lahko naštevali. Levica si je dovolila to, kar je v vsaki normalni in demokratični državi prepovedano. In medtem, ko se Tanja Fajon šopiri in govori proti desnici, bi bilo dobro, da najprej pomete pred svojim pragom.

PREGLED KAKŠNO LEVICO IMAMO 

V Sloveniji smo lahko iz tedna v teden opazovali, kako se je na petkovih shodih pojavljala organizirana grožnja s smrtjo ob podpori opozicijskih strank in levici podrejenih osrednjih medijev. “Smrt janšizmu, svoboda narodu!”, “Ubi Janšo!” in grožnje “Smrt janšizmu!”, so grožnje s parolami, ki so daleč od splošnih ampak usmerjene proti točno določeni osebi. In vse to je zraslo na zelniku levice in njihovih privržencev.

Eni od glavnih akterjev protestov pa so bili seveda Socialni demokrati! prisotna tudi Tanja Fajon. tista Tanja, ki nam sedaj trosi puhlice o protestih.

In to je koalicija KUL? je to politika levičarske opozicije?

PM