Sprevrženo? Kučana in poslancev LMŠ ne bo na državno proslavo!

Nekdanji predsednik republike Milan Kučan se ne bo udeležil današnje državne proslave ob dnevu samostojnosti in enotnosti, ki bo potekala v Cankarjevem domu. tam ne bo niti poslancev LMŠ.


KUČANA IN ČLANOV STRANKE LMŠ NE BO NA DRŽAVNO PROSLAVO

Kdo bo resno pogrešal Milana Kučana na današnji državni proslavi ob dnevu samostojnosti in enotnosti? Verjetno prav nihče. Taka neudeležba je tudi odraz politika, do lastne države. Še posebej, ker se je ravno Kučan do zadnjega upiral samostojnosti Slovenije. Piše portal N1.

Očitno pa bo današnjo državno proslavo v Cankarjevem domu bojkotiral tudi del opozicije. Tako bodo na njej manjkali poslanke in poslanci LMŠ. Kot so navedli, “tudi današnje dogajanje v državnem zboru, ko se pri sprejemanju desetega protikoronskega paketa nadaljuje demontaža pravne države, kaže na modus operandi te vlade – rušenje pravnih in demokratičnih standardov na vseh ravneh naše družbe”. Svojo odsotnost na državni proslavi so v LMŠ pospremili še z besedami, da so “na našo državo ponosni, vendar Slovenija pod Janezom Janšo ni Slovenija, kot si jo želimo”.

Poslance, ki ne pridejo na državno proslavo bi morali v letu 2022 “nagraditi” tudi volivci!

P.M.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
58%
2.6km/h
75%
21°C
22°
21°
21°
Wed
15°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.