UROŠ JAUŠEOVEC
Slika: Nova24TV

Neverjetno, koliko zlobe in sovraštva v sebi nosi nekdanji tajnik stranke Socialnih demokratov Uroš Jauševec.

Nestrpnost nekdanjega tajnika SD Uroša Jauševca

Po vseh blodnjah, pljuvanjih in lažeh, ki jih sproducirajo levaki na družbenih omrežjih, pa je zagotovo prvak v tem nekdanji tajnik in očitno še vedno zvesti “služabnik” ponosnih naslednikov zveze komunistov – stranke SD, Uroš Jauševec.

Nekdanji tajnik, se je svojega sovraštva, do drugače mislečih očitno res učil pri najboljših. pri Socialnih demokratih. Ne mine dan, da nebi oblajal kakšen vladni ukrep in da nebi s svojim zlobnim jezikom kaj pikrega in žaljivega povedal proti predsedniku vlade Janezu Janši.

Neverjetno zaničujoče, razdiralno, žaljivo in prostaško svoj gnev nad aktualno vlado zliva nekdanji tajnik Socialnih demokratov. Preprosto je to nečimrno dejanje in kar verjeti ne moremo, da en politik v Sloveniji v sebi nosi toliko gneva in prezira.

Besede, kot so kurbin sin, falanga, fašist, bebavost, sprevrženost ipd, so del vsakdana človeka, ki se je kalil pri Socialnih demokratih. Tistih, katerih so polna usta demokracije, pravičnosti, enakosti in prijaznosti, po drugi strani pa ovirajo delo novinarjem, ki ne pihajo v njihov rog in izključujejo člane, ki se ne strinjajo z njihovimi radikalnimi potezami?

To je politika ki si jo želite?

PM