Sramota iz stranke SD? Tako si predstavlja sodelovanje, Dominika Švarc Pipan

Sramota se imenuje

Volilna kampanja je v polnem zamahu in le še 14 dni je do volitev v državni zbor. Seveda se vse stranke na to že intenzivno pripravljajo. Pri stranki SD, pa delajo politiko DRUGAČE!


Sramotno in brez bontona, se je kampanje lotila Dominika Švarc Pipan, Ena izmed prepoznavnih obrazov Socialnih demokratov. Medtem, ko se je predsednik vlade Janez Janša te dni mudil v Grosuplju in Ivančni gorici, kjer je njegov volilni okraj, je do njega pristopilo veliko ljudi. Tudi iz drugih političnih strank. Tako je do Janše pristopil recimo kandidat liste Povežimo Slovenijo Peter Gašperič in z njim prijetno klepetal, Obiska so bili veseli tudi na stojnici Naše Dežele, kandidat LMŠ.ja Sašo Pajk je celo prosil Janšo če bi se lahko slikal z njim, Do predsednika vlade je prišel celo kandidat stranke SD v Grosuplju Miliš Košič in predsedniku stisnil roko. A ko je kandidatki SD v Ivančni Gorici predsednik želel stisniti roko, je ta rokovanje odklonila.

Je Dominika mogoče obiskovala kakšno kakšno Kumrovško šolo, ali pa se je kandidatka stranke SD manir učila kar na Levstikovi 15? Slovenija je tako dobila novo sramoto volitev, imenuje se Dominika Švarc Pipan. Ženska brez bontona in z željo po nesodelovanju. In zagotovo je beseda drugače pri Socialnih demokratih dobila svoj pomen!

VREME

Maribor
pretežno oblačno
60%
0.5km/h
75%
20°C
21°
20°
20°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.