Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Sramota! Kako je ekipa Odmevov cenzurirala prispevek o Golobovi plači?

tanja Starič
Tanja Starič, odmevi, zajem slike
Sramota!

Na dan prihajajo neverjetne podlosti naše RTV, ki naj bi v času volilne kampanje, kar sama cenzurirala prispevke, ki naj bi lahko škodovali Robertu Golobu.

Na TV Slovenija sami cenzurirali prispevek o Golobovih prihodkih

Požareport odkriva neverjetno podlost nacionalne televizije. Aleš Malerič, dnevni urednik Odmevov, in Tanja Starič, voditeljica Odmevov, sta 15. aprila 2022, torej devet dni pred “prelomnimi volitvami” (24. aprila), cenzurirala prispevek o plači oziroma dohodnini Roberta Goloba, predsednika Gibanja Svobode, ki ga je takrat za Odmeve pripravil novinar Gašper Petovar,

Njihovo barabijo je takrat javno razkril Peter Gregorčič, med oddajo Slovenija izbira na Planet TV 22.

Po volitvah, ko so tudi levaki na RTV dobili krila ob zmagi Goloba in tako opogumljeni so uredniki, voditelji in novinarji Odmevov štiri dni po volitvah, 28. aprila 2022, napisali javno pismo, ki so ga naslovili tudi na generalnega direktorja RTV Slovenija Andreja Graha Whatmougha, odgovorno urednico informativnega programa TVS Jadranko Rebernik in nekatere druge uradne naslove, vključno z novinarskim aktivom in novinarskim sindikatom itd. Se pravi pravi pogrom nad predsednikom programskega sveta RTV, ker pač ni njihov?

In kako je potekala  (cenzurirana) oddaja odmevi? Poglejte v spodnjem videu:

Gledalci pa seveda niso vedeli, da naj bi voditeljica Odmevov Tanja Starič izpustila nekaj podrobnosti, ki bi jih morala prebrati gledalcem, razkriva Bojan Požar, v portalu Požareport

Preberite neobjavljen text, katerega so na Odmevih cenzurirali (pobarvano z rumeno):

Nacionalna televizija, katero nenazadnje plačujemo prav vsi, si je tako privoščila nedopustno cenzuro. S tem je posegla tudi v volilno kampanjo. Ali je sploh še smisel, da plačujemo RTV naročnino? Odgovor prepuščamo kar vam.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
61%
6.2km/h
0%
13°C
15°
12°
13°
Thu
10°
Fri
8°
Sat
6°
Sun
4°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.