SRAMOTA! Ponosni nasledniki komunistov so pripravljeni spodkopavati lastno državo?

fajon sd
Vodilni, stranke SD, Slika: Nova24TV

Na zasedanju Evropskega parlamenta, kjer predsednik vlade Janez Janša predstavlja ključne projekte slovenskega predsedovanja Svetu Evropske Unije je nastopila tudi evropska poslanka in voditeljica Socialnih demokratov Tanja Fajon.

Pljuvanje Tanje Fajon po lastni suverenosti?

Svoj nastop JE za kritiko sedanje vlade je izkoristila evropska poslanka in voditeljica SD Tanja Fajon. Izpostavila je, da je kritik na račun Slovenije vedno več in je zamajan zunanji ugled Slovenije. Za izjave slovenskih vladnih predstavnikov je povedala, da ti ne predstavljajo mnenja vseh Slovencev. “Pritiskov na medije, tožilstvo in neodvisne institucije,” izpostavlja Fajonova. V svojem zaskrbljenem tonu je izpostavila, da ne bo dopustila, da se spreminja značaj slovenske družbe. “Zato danes v Sloveniji vre. Ljudje ne dovolijo, da bi bili utišani in zahtevajo spremembo,” izpostavi voditeljica SD-

A govor Tanje Fajon na družbenih omrežjih ni požel veliko odobravanja. V veliki meri so bili ljudje kritični do njenega nastopa, ki spodkopava lastno državo.

Sedaj veste, kdo je tisti, ki nas sramoti v Evropi?

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.