Sramota RTV? Kučana povabili na pogovor, kot osamosvojitelja Slovenije?

Milan-Kučan
Milan Kučan, Zajem slike: Nova24.tv

RTV, televizija, ki jo plačujemo vsi uporabniki električnih priključkov, si je privoščila zares veliko šlamastiko in sramoto.

Potvarjanje dejstev RTV SLO

Po prepričanju RTV Slovenija je Kučan prvi, ki lahko na nacionalni RTV govori o procesu našega osamosvajanja, težnjah, sanjah Slovenk in Slovencev o samostojni državi! Verjetno je res, da je v nadaljevanju, po rezultatu plebiscita, deloval v prid osamosvajanja, vendar, kako lahko rečemo človeku, predstavniku naroda, ki nekaj sprevidi, prizna, šele po tem, ko ga v to prisili narod ?

RTV Slovenija tako manipulira z ljudi in potvarja dejstva. Najbolj znane Kučanove izjave pa potlači. Ampak tu smo drugačni mediji, ki so nam Kučanove besede še kako pomembne v luči dejstev, da on ni bil nikoli za osamosvojitev:

  • “Samostojna Slovenija bi bila najbolj črnogleda varianta … Vendar moramo narediti vse, da Jugoslavija bo,” Milan Kučan, 26. 10. 1988.
  • “Jasno je, da mi iz Jugoslavije nočemo in ne želimo, in da nas kljub takim amandmajem iz nje nihče nima pravice poditi,” Milan Kučan v Beogradu, 28. 9. 1989.
  • “Naša opredelitev je nedvomno Jugoslavija. Mi razumemo in sprejemamo Jugoslavijo za svojo državo in si je ne pustimo vzeti,” Milan Kučan v Beogradu, december 1989.
  • “O odcepitvi Slovenije od Jugoslavije je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti,”Milan Kučan, 31. 1. 1990.
  • “O odcepitveni poti nisem nikoli govoril, o njej pa so govorili mnogi politični ljudje v Sloveniji,” Milan Kučan, 20. 4. 1990.
  • “Očitajo mi, da sem bil proti odcepitvi. Še zdaj sem,” Milan Kučan, 23. 12. 2015.

In te besede bodo odmevale dokler bo potrebno in dokler ne bo nacionalna TV nehala potvarjati dejstev slovenske osamosvojitve!

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
51%
1km/h
40%
0°C
1°
-2°
-1°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu
-3°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA