Sramota! Skupina dan D in Hamo, na političnem boju proti vodi.

dan d

Nasprotniki zakona o vodi so izkoristili tudi glasbenike v boju za svojo zmago na referendumu. Še posebej je to sramota za glasbenike, da se tudi oni javno politično opredeljujejo.


GLASBENIKI, POLITIČNO AKTIVNI PROTI VODI

Kar nekaj glasbenikov poznamo, ki so politično javno opredeljeni proti aktualni vladi. med njimi izstopa predvsem raper Zlatko. Werner Brozovič, se zavzema nenošenju mask. Se pa je lani našel tudi pevec Oliver Anauer, ki je bil celo proti turističnim bonom. Proti referendumu o vodi, pa sta se znašli tudi dve skupini Dan D in Hamo.

Tako je Twitter uporabnik Dawkins zapisal: “Včeraj sem se po naključju znašel na koncertu skupine ” Dan D” , fantje sicer super igrajo in dokler niso začeli propagirati nedeljski referendum in nagovarjati volilce da glasujejo PROTI , sem užival. Po tem pa se mi je vse podrlo. Res bedno…” Poslanka SDS Alenka Jeraj pa je na Twitterju zapisala: “Enako na Hamotu v Grižah pri Laškem. Škoda!

Se je pa na družbenem omrežju že pojavila namera, ki ljubiteljem tovrstne glasbe predlaga, da naj se koncertov teh dveh skupin ne udeležujejo več. Res škoda za dobre glasbenike!

P.M.

VREME

Maribor
oblačno
69%
1.5km/h
94%
19°C
20°
18°
17°
Wed
14°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.