Sramota Štrukljevega sindikata SVIZ! Invalidu dejali naj se sprehodi!

ŠTRUKELJev KUČAN
slika: Demokracija

Štrukljev sindikat je brez morale, brez kančka razumevanja za najšibkejše. Tako bi razumeli nesramnost tega sindikata do invalida Davorina Kopšeta.

V sindikatu SVIZ dejali invalidu naj se sprehodi

Sindikat, ki ga za lepo plačo vodi Kučanov nesojeni zet Branimir Štrukelj je spet sovražno nastrojen. Ponovno do te vlade in predsednika vlade Janeza Janše. Še huje. Spravijo se na vsakega, ki jim nasprotuje. Med drugim so se  spravili na invalida, sicer kolumnista Nova24TV Davorina Kopšeta, ki je preko Twitterja sindikatu le nastavil ogledalo z zapisom: “Štrukljev SVIZ zahteva volitve, da bi ustavili rast plač in penzij.” SVIZ pa je na to odgovoril z: “Davorin, take a walk”, kar v dobesednem prevodu pomeni, da naj se sprehodi.

Glede na to, da je Kopše invalid ni potrebno posebej poudarjati, da je takšna opazka resnično neprimerna in žaljiva. Še posebej, če ta prihaja od ljudi, ki naj bi se ukvarjali z vzgojo in izobraževanjem. Bo res potrebna revolucija, da se ustavi take norce, ki spodkopavajo človekovo dostojanstvo?

PM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.