SRAMOTA! To je Stojmenova Duh počela včeraj med interpelacijo?

Ena najbolj nesposobnih ministric v Sloveniji, Emilija Stojmenova Duh, se je včeraj na interpelaciji očitno dolgočasila. 

Interpelacija Stojmenove Duh je včeraj pokazala, da so jo strankarski partnerji zaščitili, drugače bi odletela, kot je dolga in široka. To pa je slabo ne samo za Slovenijo, ampak tudi za davkoplačevalski denar. Saj bo ministrica še vedno lepo zapravljala naš denar za neumnosti.


Se je pa ministrica med razpravo o interpelaciji včeraj kar malce dolgočasila. Očitno se je “čefurka”, kot sama sebi pravi, odločila, da bo malo počistila svoje X omrežje in si zagotovila 100% podporo vsaj na družbenih omrežjih, kjer se bo potem lahko smehljala, ko jo bodo vsi hvalili.

Tako je Stojmenova-Duh, verjetno iz čistega dolgčasa med interpelacijo blokirala tiste ljudi, kateri ji niso naklonjeni. Med drugim tudi naš medij e-maribor.si, novinarja Bojana Požarja, Edvarda Kadiča, Vinka Vasleta, Tina Mamiča, urednico portala Moja Dolenjska Vido Kocjan in še marsikoga iz omrežja X. Saj ne, da bi se nad to potezo kdo sekiral, a vseeno je svojo nenavadno početje “ministrica počela kar med interpelacijo.

In to je ministrica v slovenski vladi? Kaj takega nebi imeli niti v njeni rodni Makedoniji?

 

.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
72%
0.5km/h
62%
5°C
7°
3°
4°
Sun
2°
Mon
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.