Sramota! TV Slovenija ne prenaša dirke po Španiji! Kje si jo lahko ogledate?

roglič primožu
SLIKA: družbeno omrežje

Na Vuelti nič novega. Primož Roglič, ki je bil junak španske tritedenske dirke na prejšnjih dveh izvedbah, je že po prvem dnevu v rdeči majici vodilnega. 

TV Slovenija dirke po Španiji ne prenaša!

Vse lepo in prav. Roglič vodi in vsa Slovenija, ki stiska zanj pesti, je nad njim še kako navdušena. A precej manj je navdušena nad nacionalno televizijo, ki ni odkupila televizijskih pravic za spremljanje dirke po Španiji. RTV Slovenija, katera ima 2300 zaposlenih in okoli 500 honorarnih sodelavcev, ni sposobna preučiti, kaj je pomembno za svoje gledalce. Namesto dirke, je včeraj TV Slovenija raje vrtela oddajo videotrak. Manj stane?

Tako si lahko slovenski gledalci tekmo po Španiji ogledajo preko televizije Eurosport, kjer tudi angleški komentator hvali našega najboljšega kolesarja. Očitno Roglič ne spada v kategorijo priljubljenih športnikov na TV Slovenija. Mogoče tudi zato, ker nosi okoli vratu in na roki križ?

Danes se bo dirka na Vuelti na Eurosportu pričela ob 15.38 minut. Pozabite na TV Slovenijo. Dirko lahko ogledate na programu Europort 1.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
46%
3.6km/h
20%
7°C
10°
5°
7°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA