Sramota v Zasavju. Norci iz socializma skušali vdreti v dvorano kjer je zasedala vlada

Sramota v Zasavju. Norci iz socializma skušali vdreti v dvorano kjer je zasedala vlada

Protestniki iz rdeče polpretekle zgodovine so skušali priti v dvorano, v katero vstopajo ministri, ki se mudijo v Zasavju, a jim je policija to preprečila.


Hoteli vdreti v dvorano, kjer so se nahajali ministri

Neverjetno a resnično. Medtem, ko se vlada trudi, da pomaga določenim občinam pri razvoju, se je komunistična nesnaga zbrala pred občino, kjer so po partizansko hoteli vdreti v dvorano, kjer so se sestajali predstavniki vlade in gospodarstveniki Zasavja in župani.

Neverjetno, a resnično, pa je bil med nasilnimi nedovoljenimi protestniki celo poslanec Državnega zbora. Član Levice Primož Siter. In ta človek, ne boste verjeli, je bil celo izvoljen za poslanca v volilnem okraju Trbovlje. Kot je zapisal že pred protestom, Zasavje ni bilo nikoli dobrodošlo na urniku Janše, zato tudi ni dobrodošel v Zasavju. Med protestniki je bilo opaziti tudi propadlega politika, že dolgo leta mrtve LDS Aleša Guliča, ki smo ga nekdaj poznali predvsem po vedno nepočesanih dolgih laseh v parlamentu. No danes (še bolj) osiveli Gulič, ki večkrat stresa nebuloze tudi na naše članke, očitno še vedno ne more iz svojih “socialističnih” sanj?

In še nasvet. Tokrat naj vlada v Zasavju dela bolj preudarno in naj bodoče projekte ter denar za Zasavje, pusti pri miru. Denar pa naj zagotovijo kar Primož Sitar,  osiveli propadli LDS-ovec in komunistična drhal, pa bo denarja kot listja in trave… če verjameš v Božička!

P.M.

 

 

 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
60%
1.5km/h
75%
20°C
22°
20°
18°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.