Sredi Maribora padel z balkona! Ga je kdo porinil?

PU policija trak maribor nesreča

Prava drama se je minulo nedeljo odvijala v Sernčevi ulici v Mariboru, kjer je iz tretjega nadstropja stavbe padel moški. So ga porinili?

Očitno to sumijo tudi kriminalisti, še zlasti zato, ker gre pri večini vpletenih, tudi pri žrtvi, za stare znance policije. Po drugi verziji naj bi Mariborčan, in sicer 39-letni Elmir D., z balkona skočil oziroma padel sam, ko je bežal pred napadalci. Ob padcu se je posebno hudo poškodoval, opazila ga je ženska in poklicala pomoč. Odpeljali so ga v UKC Maribor, njegovo življenje ni več ogroženo, policisti pa so se z njim že pogovorili.

Poškodovani 39-letnik je policistom povedal, da sta ga z balkona potisnila dva moška, po besedah Anite Kovačič Čelofiga pa so kriminalisti kmalu ugotovili, da so bili poleg poškodovanega vpleteni še štirje. »Gre za 29-letnika iz okolice Ptuja in za še tri moške z območja Maribora, stare 45, 37 in 32 let,« je dejala. Policisti so še isti dan odvzeli prostost 29-letniku in ga v torek privedli pred preiskovalnega sodnika, ki je zaradi ponovitvene nevarnosti zanj odredil pripor. Pišejo Slovenske novice.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.