Ste videli s kakšnim Mercedezom se prevaža mariborski župan?

Aleksander Saša Arsenovič
Saša Arsenovič, slika: FB profil

Visokoprostorska limuzina, osebnega vozila Mercedes-Benz V 250d 4 Matic avantgard dolgi model, je avto, s katerim se pravaža mariborska občinska oblast.

Razkošje za župana in njegove ljudi

Kaj ni lepo biti na oblasti drugega največjega mesta v državi, kjer ti nihče nič ne reče, kjer so mediji (beri Večer) naklonjeni le tebi in kjer ti javnomnenjske raziskave ne pomenijo nič? Ja očitno je lepo biti župan. In se za župana spodobi, je važen tudi avtomobil. Mercedes-Benz V 250d 4 Matic avantgarde. Zanj plačuje Mestna občina Maribor (oziroma Mariborčani) po 1170 evrov na mesec za uporabo. Po izteku pogodbe mercedes razreda V, katerega prodajna cena je okvirno 65.000 evrov,  pa zanimivo ne bo prešel v last občine. Očitno si ga je župan najel, samo za čas svojega mandata.

slika je simbolna

Mariborska občina ima ker16 službenih vozil, od tega jih devet uporablja skupna občinska uprava!

Medtem, ko ni denarja za mnoge projekte v mestu, med drugim tudi za hrano Rdečemu križu ne, pa se občinska srenja prevaža v tem luksuznem Mercedezu, ki ga baje lahko uporabljajo vsi na občini. Ali hodijo s tem avtomobilom po nakupih, ali pa se prevažajo, kot največji frajerji po mestu, ne vemo. Prepričani pa smo, da je najem takega luksusa razmetavenje denarja. Kakšno pa je vaše mnenje?

DK

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.