Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

Emilija Stojmenova Duh

Klobasanje Emilija Stojmenove Duh, zapravljive ministrice z digitalno preobrazbo, proti kateri poteka interpelacija, ni ne konca ne kraja. Očitno jo pred slovenskimi državljani ni niti malo sram. In namesto opravičila se dela žrtev.


Danes bo znana dokončna usoda ministrice Stojmenove Duh, saj jo danes čaka interpelacija zaradi neracionalnega gospodarjenja in porabe javnega denarja. Spomnimo, njeno ministrstvo je konec lanskega leta nabavilo 13 tisoč prenosnih računalnikov, ki bi se jih razdelilo med digitalno prikrajšane. Interpelacija verjetno ne bo uspela, bodo pa državljani slišali, kakšne ministrice lahko naplavi Svoboda.

Predlagatelj interpelacije poslanec Tomaž Lisec, je dejal, da do današnje seje sploh ne bi smelo priti. V normalni demokratični državi, kjer se spoštujejo pravne norme, kjer se ne dogajata klientelizem in korupcija najvišjih vladnih funkcionarjev in kjer se spoštuje moralne norme. “V normalni državi bi bila Emilija Stojmenova Duh že zdavnaj bivša ministrica.”  Je dejal Lisec.

“Vse aktivnosti so bile izvedene skladno z zakonodajo, transparentno, učinkovito in z gospodarnim upravljanjem javnih sredstev. Nakup računalnikov ni nobena afera, še manj pa korupcijska praksa,” je dejala ministrica. In dodala: “Ženske smo v politiki za marsikoga moteče. Sama nosim še dodatni nahrbtnik: sem tujka, migrantka, čefurka,”

Če držijo vse tri navedbe, da je Stojmenova Duh tujka, migrantka in čefurka, potemtakem nima slovenskega državljanstva, sicer nebi bila tujka ali migrantka. In če nima državljanstva, potem ne more biti ministrica slovenske vlade. Mogoče bi bila lahko ministrica v Makedoniji, a verjetno tam nebi smela kar tako zapravljati davkoplačevalskega denarja.

VREME

Maribor
oblačno
67%
1km/h
100%
8°C
11°
7°
8°
Thu
2°
Fri
5°
Sat
9°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.