Stranka Naša Dežela se po porazu pobira? Gre na lokalne volitve!

Aleksandra Pivec

Aleksandra Pivec se po porazu stranke na državnozborskih volitvah ne da. Poizkusila bo srečo tudi na prihajajočih lokalnih volitvah.

V intervjuju za portal24 je Pivčeva dejala, da se stranka res pripravlja na lokalne volitve. Čeprav je stranka doživela množičen osip članstva in odstop glavnega tajnika stranke Naša dežela Gregorja Medveška, se stranka očitno odpravlja na lokalne volitve.

Tako je dejala Aleksandra Pivec v intervjuju za portal24.

“Trenutno se lokalni odbori pripravljajo na lokalne volitve, kjer bomo nastopili z listami kandidatov za občinske svetnike ter se dogovarjali o kandidaturah za županska mesta ali morebitno podporo drugim kandidatom v posameznih lokalnih skupnostih. Ukvarjamo se tudi s pripravami lokalnih programskih izhodišč po posameznih skupnostih, ki bojo temelj za jasna programska izhodišča, katerim bojo sledili naši kandidati za občinske svetnike,” je dejala Pivčeva.

!”Glede na to, da smo res mlada stranka, seveda lahko svojo pot za politično prihodnost premišljeno in časovno neobremenjeno dobro premislimo in strateško načrtujemo neobremenjeno, sploh po tem, ko trenutno nismo del koalicije, niti opozicije. Prepričana sem, da je na mestu tudi razmislek o oblikovanju močnejše in konsolidirane politične sredine, a kot že rečeno, o tem lahko sedaj govorimo, analiziramo in načrtujemo, veliko bolj neobremenjeno, kot smo to lahko v času pred volitvami, ko je to delovalo zelo pragmatično preračunljivo in se nas je ves čas poskušalo umeščati v enega od političnih polov. Pravzaprav pa bi želeli dokazati, da smo zares ideološko neobremenjeni, vsebinsko ciljno jasno usmerjeni in da lahko kot takšni v prihodnje pomembno vplivamo na tako potreben politični balans med levim in desnim delom politike.” Pravi Aleksandra Pivec.

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
49%
5.1km/h
20%
8°C
11°
6°
7°
Wed
3°
Thu
1°
Fri
4°
Sat
4°
Sun

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA