Strašno! Pod kolesi tovornjaka umrlo 11-letno dekle

policija državljana
Slika: policija

Mariborski policisti obravnavajo hudo nesrečo, ki se je pripetila nedaleč od Ptuja v občini Markovci, kjer je voznik tovornega vozila povozil 11-letno dekle.

Nesreča, v kateri je po neuradnih podatkih umrla 11-letnica doma iz bližnje vasi Stojnci, se je zgodila v naselju Nova vas. »Ob 12.40 so bili policisti PU Maribor obveščeni o hudi prometni nesreči s smrtnim izidom, ki se je zgodila na regionalni cesti v Markovcih na Ptujskem polju. V trčenju med tujim voznikom tovornega vozila, ki je vozil proti Hrvaški (regionalka Ptuj–Borl, Zavrč, op. p.), in kolesarko, je bila mladoletna voznica kolesa tako hudo poškodovana, da je na kraju nesreče umrla,« je včeraj sporočila Anita Kovačič Čelofiga, tiskovna predstavnica PU Maribor.

Mladoletna kolesarka je vozila kolo po pločniku preko mostu čez reko Dravo in se umikala postavljenemu prometnemu znaku, pišejo v poročilu Generalne policijske uprave (GPU). Pri tem je izgubila ravnotežje in padla na cesto v trenutku, ko je po njej pripeljal voznik tovornega vozila in z zadnjim kolesom polpriklopnika povozil kolesarko. Zaradi hudih poškodb je umrla na kraju nesreče. Pišejo Slovenske novice.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
32%
4.1km/h
0%
35°C
36°
34°
34°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
15°
Sun
15°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA