“Svinger”, Aurelio Juri, nad listo kandidatov SDS za Evropske poslance.

članek iz časopisa, vir: Požareport

Nekdanji politik in član stranke SD, Aurelio Juri, katerega je s politike odnesla afera o svingerstvu, se je obregnil nad kandidate za Evropske poslance stranke SDS.


Nekdanjemu politiku, Aureliu Juriju, je očitno postalo dolgčas, saj je od volivcev pozabljeni, nekdanji član stranke SD, zelo aktiven na družbenih omrežjih, kjer blati vse kar le lepše od njega. V enem izmed svojih pripomb na omrežju X, se je obregnil nad kandidatno listo SDS za evropske volitve.

“Spoznajmo, ljudje, kam rinemo, ko volimo take modele,” je zapisal Aurelio Juri in pripel sliko kandidatov SDS za volitve v Evropski parlament. Seveda pa bi bilo boljše, da bi Aurelio, če že ne more biti tiho, vsaj pometel pred svojim pragom. Prav njega je iz politike odnesla afera “svingerstvo”, ko je bilo razkrito, kako se ponuja številnim ljudem, kot svinger, objavljena je bila celo slika, ko gol pozira z žensko in moškim in kjer se predstavlja, kot 49-letni Vojko.

Takrat so res Aurelijevi volivci doumeli, da se take modele, res na voli v parlament.

In če Aurelio govori o peklu. Kam bi bog razvrstil njega?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.