Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Svoboda iz golobnjaka. Kdaj boste lahko jedli meso in kdaj ne?

Robert Golob, fotomontoža, portal mravljišče

Kandidat za premierja Robert Golob je včeraj še enkrat ponovil, da bo v bližnji prihodnosti mogoče treba malo prilagoditi jedilnik.

Se nam obetajo dnevi brez mesa?

Prihaja svoboda iz golobnjaka.  Elektro oligarh Robert Golob še vedno vztraja pri brisanju mesa z jedilnikov. Očitno je svoboda to, da ti država posega v jedilnik in ukazuje, kaj lahko ješ in česa ne,” je na twitterju zapisal generalni sekretar SDM Nejc Brence.

 

Golob sicer meni, da bo situacija v Ukrajini na Slovenijo vplivala manj, kot smo mislili, vendar pa je vseeno v stilu nutricionista napovedal, da bomo nekatere izdelke morali začeti opuščati in se prehranjevati bolj zdravo. Golob ima v načrtu tudi skrb za pravično socialno porazdelitev v družbi, je povedal – šlo naj bi za nekakšen “sredinski” kapitalizem, ki so ga po njegovih besedah uresničevali že v družbi Gen-I. Predsednik Gibanja Svoboda z milijonskimi prihodki se je znašel v nekakšnem protislovju, še pred kratkim je namreč dejal, da zares ne rabimo nižjih davkov, z več denarja na računu bi zgolj zapravljali za večje neumnosti.

Se spominjate bonov par-ne par, še iz časa komunizma, ki jih je uvedla Milka Planinc? Se nam podobno obeta tudi pod vladavino svobode? Princip je namreč isti. Tudi takrat so nam komunisti zatrjevali, da imamo svobodo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
62%
7.2km/h
0%
13°C
13°
12°
12°
Thu
10°
Fri
8°
Sat
7°
Sun
2°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.