Svoboda iz golobnjaka. Kdaj boste lahko jedli meso in kdaj ne?

Robert Golob, fotomontoža, portal mravljišče

Kandidat za premierja Robert Golob je včeraj še enkrat ponovil, da bo v bližnji prihodnosti mogoče treba malo prilagoditi jedilnik.

Se nam obetajo dnevi brez mesa?

Prihaja svoboda iz golobnjaka.  Elektro oligarh Robert Golob še vedno vztraja pri brisanju mesa z jedilnikov. Očitno je svoboda to, da ti država posega v jedilnik in ukazuje, kaj lahko ješ in česa ne,” je na twitterju zapisal generalni sekretar SDM Nejc Brence.

 

Golob sicer meni, da bo situacija v Ukrajini na Slovenijo vplivala manj, kot smo mislili, vendar pa je vseeno v stilu nutricionista napovedal, da bomo nekatere izdelke morali začeti opuščati in se prehranjevati bolj zdravo. Golob ima v načrtu tudi skrb za pravično socialno porazdelitev v družbi, je povedal – šlo naj bi za nekakšen “sredinski” kapitalizem, ki so ga po njegovih besedah uresničevali že v družbi Gen-I. Predsednik Gibanja Svoboda z milijonskimi prihodki se je znašel v nekakšnem protislovju, še pred kratkim je namreč dejal, da zares ne rabimo nižjih davkov, z več denarja na računu bi zgolj zapravljali za večje neumnosti.

Se spominjate bonov par-ne par, še iz časa komunizma, ki jih je uvedla Milka Planinc? Se nam podobno obeta tudi pod vladavino svobode? Princip je namreč isti. Tudi takrat so nam komunisti zatrjevali, da imamo svobodo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.