..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Ta pa si privošči! Mesec službeno pot New york izkoristil za dopust?

Luka Mesec, zajem slike POP TV

To kar je Levica očitala drugim, sedaj delajo očitno kar sami. S to razliko, da se nihče od levosučnih medijev ne zgane in povpraša Meseca, kaj je od njegove poti v New york, plačala držala in kaj on samo.

Luka Mesec se je v petek, ko se je vrnil iz New Yorka, kjer je bil najprej s špansko ministrico za delo Yolando Diaz Perez na konferenci Združenih narodov, potem pa je tam ostal še na dopustu,” pišea N1.  S špansko ministrico sta prejšnji teden v Organizaciji združenih narodov (OZN) predstavila pobudo za sprejem resolucije o socialni ekonomiji. No upajmo, da se je Mesec od socialne ekonomije vsaj kaj naučil, dvomimo da je o tem prej kaj zna. A zanimivo je, kdo je plačal njegov dopust v New yorku? Kdo je plačal letalsko karto, hotelske usluge in podobno.

Pozneje je na Instagramu objavil, da je bil v New Yorku tudi neslužbeno. “New York, neslužbeno,” je zapisal poleg fotografije. Kot je razvidno iz objave na Instagramu, si je ogledal nekaj razstav. 

Bo neslužbeno pot v New york plačal iz svojega žepa, ali pa naj odstopi? Kakšno je vaše mnenje?

vir: SIOL. N1

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
51%
5.1km/h
75%
16°C
18°
14°
15°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.