Tak nesmisel je Luka Mesec poslal upokojencem. Pa razumi kdor more?

Luka Mesec, zajem slike POP TV

Minister za delo, družine in socialne zadeve, Luka Mesec je pred kratkim zmagoslavno najavil, da bodo tisti, ki ne delajo nič, dobili energetski dodatek.

Res zanimiva teza ministra, kateri očitno vzpodbuja tiste, ki nič ne delajo, da to še naprej počnejo. Tako bodo energetski dodatek prejele le osebe, ki dobivajo socialno pomoč. Kaj pa delavci na robu preživetja, matere samohranilke, študenti, upokojenci? No slednjim je veleum ministrstva za delo, Luka Mesec le namenil nekaj besed.

Tako je zapisal: Ta teden smo 113.000 upokojencem, katerih pokojnina ne presega meje za upravičenost do varstvenega dodatka, poslali obvestilo, da so upravičeni do energetskega dodatka in naj se obrneio na CSD, da ugotovijo, če jim pripada varstveni dodatek.”

Stavek poln nesmislov, kjer očitno niti sam ne razume, kaj je s tem hotel povedati. In po vsej verjetnosti tudi upokojenci ne.

Mogoče pa je Luka Mesec zgrešil poklic. Morda bi moral biti minister nesmislov?

 

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
91%
4.1km/h
100%
3°C
4°
1°
2°
Thu
2°
Fri
2°
Sat
3°
Sun
4°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA