Takega pogroma nad Tanjo Fajon zaradi nastopa v EP pa še ne!

Tanja Fajon, SD
Tanja Fajon, fotomontaža

Neverjetni pogrom nad Tanjo Fajon se je zgodil zaradi njenega  govora v dvorani Evropskega parlamenta, ko je blatila lastno državo. Vsulo se je tudi na družbenih omrežjih.

NEVERJETNI POGROM NAD TANJO FAJON V EVROPSKEM PARLAMENTU

Takega pogroma verjetno Tanja Fajon še ni doživela, odkar je nastopila mesto Evropske poslanke. Nekateri celo pravijo, da bi tako poslanko morali nemudoma odposlati z Bruslja. Javno obrekovanje, lažno blatenje, sramotenje države ali njene vlade. To je samo del naslovov, ki so jih uporabniki družbenih omrežij napisali. 

Zbrali smo nekaj odzivov:

  • to ni do sedaj naredila nobena druga poslanka ali poslanec, da bi v EU parlamentu tako lagal, rušil vlado lastne države in žalil državljane!”
  • Evropska poslanka Tanja Fajon je danes dokazala, da se je v Sloveniji naredil razkol brez primere. Ker opozicija ne more zrušiti vlade doma, to zdaj hoče storiti v Bruslju. Res zanimiv pristop, ki nam ne more biti v čast.
  • Govor Tanje Fajon danes v EU parlamentu je neposreden napad GLOBOKE DRŽAVE na ustavno ureditev naše države, demokratičnost in na večino državljanov. DOVOLJ JE, čas je za ukrepanje.
  • A je z vami vse vredu? Je to sploh mogoče, kaj ste naredili v EU parlamentu? Ja koga pa predstavlja Janša na plenarki? Slovenski narod, samo vi se ne strinjate z demokracijo in želite ponovno na oblast kot leta 1945! Sedaj vam pa sporočam, da se vas sramujem!
  • izdajalka slovenskega naroda, princeza zla, mojstrica politikanstva, zagovornica Albancev in Makendoncev: Prekleta bodi za vse večne čase!
  • Fopanje neodvisne novinarke. Več stotisoč Slovencev nas je v tujini. Kot zdomcev, delavcev, dnevnih migrantov. Vsem nam ta oblastiželjna, našega kapitala lačna socialistična oligarhija dela sramoto. Dajte si nekje ustvarite svojo državo in fopajte tam. Pa niste vi narod, mi!

Teh odzivov je toliko, da vseh niti ne moremo pokazati. In Tanja si je s tem blatenjem naredila zares medvedjo uslugo.

vir: DOSJE

(Zapisi na družbenih omrežjih so nelektorirana in ne izražajo vedno mnenja portala e-Maribor)

P.M.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.