Tako bo po novem izgledala programska shema na RTV!

Luka Svetina, slika Nova24TV
Na RTV prihaja Luka Svetina

Na RTV Slovenija so razkrili, kakšna bo jesenska shema Informativnega programa TV Slovenija. Presenečenje je Luka Svetina.

 Studio City se,  dokončno poslavlja, namesto te oddaje pa bo ob ponedeljkih ob 21. uri na sporedu ponovitev Arene z Vido Petrovčič in Igorjem Pirkovičem. Ta se bo sicer redno predvajala ob nedeljah na drugem programu nacionalne televizije.


Dnevniku, osrednji informativni oddaji Televizije Slovenija, se septembra pridružuje nov voditelj Nejc Krevs, novinar informativnega programa in dosedanji voditelj Poročil. Voditeljem večerne oddaje Odmevi Rosviti PesekIgorju E. Bergantu in Tanji Starič pa se septembra pridružuje Luka Svetina. Kot še sporočajo z RTV, ima Luka izkušnje, tudi, kot športni novinar in komentator ter novinar in voditelj pogovornih oddaj, voditelj političnih soočenj in urednik.

Na male zaslone se ob ponedeljkih vrača tudi Tednik z Jeleno Ašičić, ob  četrtkih pa Tarča z Eriko Žnidaršič. Vsako nedeljo bo na sporedu oddaja Intervju, v kateri na voditeljski stolček sedajo voditelji Ksenija HorvatJože Možina in Vida Petrovčič. Prav tako na drugem programu ostaja dnevna informativna Panorama.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
76%
0.5km/h
55%
21°C
21°
20°
19°
Thu
21°
Fri
19°
Sat
18°
Sun
18°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.