Tako Golobova ljubica odgovarja svojemu bivšemu: “Bom nekaj nagega objavila, da si dvignem ego!”

Tina Gaber hrani goloba

Na družbeni omrežjih se, kot požar širijo neprimerni zapisi ljubice predsednika vlade Roberta Goloba, Tine Gaber.  

Za Tino Gaber v bistvu ne moremo zapisati, da je Golobova partnerica, saj le le-ta še vedno uradno poročen. Torej je to njegova ljubica, ali če bi se slabšalno izrazili – priležnica. Je borka za živali in je baje tudi veganka. Sicer pa je zelo aktivna na družbenih omrežjih, kjer pa se ji včasih malo zatika.

Včeraj se je namreč razširil posnetek, kjer je Gabrova ugotovila, da se ji zdi, da se da se paradna oddaja televizije Nova24TV pojavlja, kar na vseh programih.

Danes pa je na družbenih omrežjih zaokrožil zapis Tine Gaber, ki ga je poslala bivšemu partnerju, kjer je zapisala: “Bom si kaj nagega objavila, da si dvignem ego!”

Upajmo, da zaradi dvigovanja ega, ne bo nagega objavila kar predsednika vlade!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.