Tako je Franc Kangler, na soočenju, zaprl usta Maši Kociper

Zajem slika BK TV
Maša Kociper priznala, da je potrebno zamenjati vlado?

V tokratni oddaji Vzhodna na BK TV je pogovor tekel o “Varnosti v Evropi”. V gosteh so bili kandidati za evropske poslance, Primož Brvar (SD), Maša Kociper (Gibanje Svoboda), Marko Balažic (SLS), Franc Kangler (SDS) in David Klobasa (NSi). Virtualno pa je sodeloval tudi Vladimir Prebilič (Vesna). Še posebej zagreto se je vnela razprava med Mašo kociper in Francem Kanglerjem, kateri je Kociprovi večkrat zaprl usta. 


Migracije so velik Evropski problem. V Sloveniji je skrb vzbujajoči, saj so slovenski policisti obravnavali letos kar je skoraj 3-krat več migrantskih tokov, kot v istem obdobju lani. Čeprav kandidatka za Evropsko poslanko Gibanja Svoboda, Maša Kociper, migracije ne vidi, kot problem, je nasprotnega mnenje kandidat SDS za Evropskega poslanca Franc Kangler. 

Migracijski tokovi so resen pojav in tudi eden glavnih problemov miru v Evropi. A nekdanja propadla poslanka, propadle stranke SAB, ki je včasih spravljala velik krogec v malega – Maša Kociper, ne vidi težave miru  v migracijah in vojnah, zanjo je težava kibernetska varnost. A je Franc Kangler Kociprovo vprašal, kaj ima kibernetski napad veze s tem, da se ženske ne morejo več svobodno sprehajati po Ljubljani.

Nekdanja propadla poslanka Maša Kociper se je na soočenju na vse pretege trudila, da bi njeno stranko, Gibanje svoboda (kateri sedaj pripada) čim bolj hvalila in vse tiste, ki govorijo o tem, da je za nastalo situacijo okoli migracij kriva ta vlada označila za populiste. Franc Kangler pa je Mašo Kociper spomnil na dejstvo, da vlada ni storila prav ničesar, da sosednja država Italija, prav zaradi migracij v Sloveniji, nebi popolnoma zaprla svojih meja z našo državo. Kangler je Kociprovi še pripomnil, da vlada dela ljudem veliko škodo.

Kangler je poudaril, da gre zaradi problemov migracij, gre Evropa vedno bolj v desno. Ker si želi večji red in večjo stabilnost. Dejal je, da ni toliko problem Evropa, ampak, da imamo največji problem doma s predsednikom vlade. Poudaril je da v Sloveniji protestirajo vsi drugi, le kolesarji ne. Očitno Kanglerjev govor Maši Kociper ni bil všeč, da je voditeljici celo dejala, da Kangler ostalim gostom v studiu, krade čas.

Očitno je Kociprova svojo “pamet” pustila doma, kot večkrat, ko je še sedela v parlamentu, kjer je velik krogec porivala v malega in ustvarila občino v velikosti 7 kvadratnih metrov. Očitno pa tudi o ilegalnih migracijah nima veliko pojma? In to je špica kandidatka Svobode za Evropo? Bog se nas usmili?

(video: BK TV)

VREME

Maribor
pretežno oblačno
76%
2.6km/h
67%
15°C
17°
14°
15°
Fri
14°
Sat
13°
Sun
13°
Mon
13°
Tue

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.