Tako je Kordiš jecljal in se zapletal na volilnem soočenju v Tarči

Miha Kordiš, zajem slike RTV

Ideja Levice, da Kordiš postane predsednik Slovenije je že sama po sebi smešna in neverjetna. A zgodilo se je. Levica je Kordiša predlagala, kot kandidata za predsednika Slovenije.


Sicer se Kordiš predstavlja, kot nekakšen glas razuma in naj bi predstavljal tiste delavke in delavce, ki najmanj zaslužijo. Obenem pa raavno on predstavlja tudi stranko, ki je v vladi, ki ima celo ministra za delo, kateri skrbi za nezaposlene ljudi, bolj kot za zaposlene. Kako naj neki delavki v trgovini, ali neki čistilki razloži, da ne bo dobila energetskega dodatka, tisti ki ne dela, pa ga bo dobil. In kako naj Kordiš razloži, da bodo delavci javnega sektorja dobili višje plače. Navadni delavci pa ne.

“Zakaj je Levica potrdila spremembo davčne zakonodaje, ki bo vsem tistim, ki prejemajo višjo plačo od  933 evrov neto,  naslednje leto znižala dohodke?” Je na vprašanje voditeljice Erike Žnidaršič, ki se je tokrat naučila bontona in ni vpadala v besedo, odgovoril Kordiš?

In kot da njegovo jecljanje še ni bilo zadosti. Po koncu oddaje je Kordiš ostal sam in samcat, tako da je lahko pobral le še šila in kopita in se vrnil domov v svoj sanjski svet socializma.

Kordiš še vedno misli, da sposoben za tako funkcijo?

VREME

Maribor
dež
93%
2.1km/h
100%
20°C
20°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.